header_honden

Totaal bezoekers:
Totaal pagevieuws:
Online bezoekers:
 
 
 
   


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

A    B   C    D    E    F    G    H       J    K       M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X       Z

 Brad Pitt
 

 
   
William Bradley Pitt werd geboren op 18 december 1963 in Shawnee (Oklahoma).
Het grootste deel van zijn jeugd bracht hij door in Springfield (Missouri) waar zijn vader werkte in een transportbedrijf.
Twee weken voor het behalen van zijn einddiploma van reclamegraficus zette hij een punt achter zijn studies om zijn kans te wagen in Hollywood. Rondkomen deed hij door middel van allerlei baantjes zoals limousine-chauffeur ten behoeve stripteaseuses, sandwichman en zich verkleden als kippebil voor restaurantketens. Pas na een tijdje komt er schot in de zaak en keren zijn kansen naar aanleiding van een aantal Dallas-afleveringen waarin hij optreedt. Ook een reclamespot voor jeans brengen hem in de belangstelling.
Zijn echte doorbraak komt er pas in 1991 met zijn rol in 'Thelma en Louise' van Ridley Scott. Een jaar later neemt Robert Redford hem op sleeptouw voor diens 'A River Runs Trough It'. Vanaf dat ogenblik gaat het kansen regenen en wordt Pitt langzaam maar zeker een icoon in Hollywood. Brad Pitt groeide uit tot één van de bekendste en meest aanbeden acteurs van dit moment.
 
   

Nieuwe pagina 1uw eigen startpagina

© copyright WorldwideBase 2005-2009