header wwbase

Totaal bezoekers:
Totaal pagevieuws:
Online bezoekers:
 
 
 
   


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

 

De open Encyclopedie
op worldwidebase.com

 
   
De encyclopedie
Meedoen
Contact


Rouzee Gino
uw webmaster op worldwidebase.com

Meedoen ?

Bovenaan de pagina van de encyclopedie zie links boven een link staan naar map. Klik daar op, dan kom je in de algemene mappen van de encyclopedie. Alvorens de pagina te bewerken is het aan te raden uw profiel aan te passen.
 
Bericht voor alle gebruikers
Gelieve geen pagina's te bewerken die ondertekend zijn met af en naam.

Worldwidebase encyclopedie

Het is de bedoeling om een grote informatieve site samen te stellen door toegevoegde info van onze bezoekers. We hopen dat u als bezoeker wilt meewerken aan deze opdracht, en bruikbare informatie kunt toevoegen. Jullie kennen reeds ongetwijfelt de reeds welgekende website van worldwidebase, die massaal door scholen en andere instanties wordt gebruikt om de informatie die te vinden is op de worldwidebase.com site. Doch zouden we het op prijs stellen om nieuwe toegevoegde waarde te geven aan de site. Daarom worden afgewerkte pagina's bij de reeds bestaande pagina's op de website bijgevuld in de gepaste thema's. Dus alvorens een pagina aan te maken gelieve u er eerst van te vergewissen of deze al dan niet reeds bestaat. We aanvaarden enkel eigen geschreven pagina's die ondertekend zijn. Daarom vragen we dan ook om telkens uw afgewerkte pagina met uw naam en eventuele link te willen ondertekenen.

We vragen aan alle gebruikers om dit project niet naar de knoppen te helpen, en respectvol tegenover uw mede auteurs te zijn. Want het is de bedoeling om informatieve pagina's te verkrijgen in de encyclopedie. Zodat deze door alle mensen kan bekeken worden.

 

Aanpassen profiel

Wanneer je in de algemene mappen staat zie je bovenaan uw automatisch toegewezen profielnaam. Klik op (change your profile ?) pas uw toegewezen naam aan met uw eigen wachtwoord. Deze dient 2x ingevoerd te worden ter controle. Kies uw werkkleur. Dit is het kleur van uw tekst die altijd automatisch word gebruikt bij het werken in de encyclopedie.
 
Aanmaken pagina's en sub-mappen.
Wanneer Het is zeer gemakkelijk om nieuwe pagina's of mappen en submappen aan te maken. Klik gewoon op een thema, en dan kunt u aan de rechterkant een map, submap of pagina toevoegen aan de gekozen map of submap.

 

Hoe beginnen ?

Kies een thema folder aan uw links kant, of een subfolder van het hoofd thema. Rechts zie je dan de pagina's van deze folder of subfolder. Klik op de gewenste pagina die u wilt bewerken. Je komt automatisch in de editor van de encyclopedie. Bewerk uw pagina, maar vergeet niet om deze nu en dan op te slaan. Er staat een tijds limiet op van 10 min om uw pagina te bewerken en aan te passen. Om langer aan uw pagina te werken hoeft u nu en dan eens uw werk op te slaan.
 

Waarom een Limiet ?

Dit is enkel om u, de gebruiker het alleenrecht te kunnen geven op het moment dat u de pagina aan het bewerken bent. Dus zolang u bezig ben met het bewerken, kan er niemand aan uw pagina iets bijvoegen en of aanpassen. Daarom vragen we om uw pagina na afwerking te willen ondertekenen zodat andere mensen weten dat deze pagina af is. Dus enkel ondertekenen als hij af is.
 
 
   

Footer worldwidebase