header kinderbase


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

 

Zwangerschap ...
een wonder !!!

 

terug naar de startpagina >>

  


Totaal onverwacht of helemaal verwacht zwanger worden, een zwangerschap is en blijft een fenomenaal moment in je leven ... een 'wonder' !  Het gevoel dat er een nieuw leven in je ontstaan is en groeit, en dat jij ervoor verantwoordelijk bent is een onbeschrijfelijke ervaring.

Zwangerschap betekent dan ook een wijziging in jou levenspatroon en jou dagelijkse handelingen. De aandacht voor dat nieuwe leven wat je in je draagt zal vanaf nu een prioritaire plaats krijgen en jou leven zal er vanaf nu dus ietwat anders gaan uitzien.
Belangrijk hierbij is dat je beseft, dat je heel die omwenteling in je leven niet in je eentje moet waarmaken.  Je partner, je familie, je behandelende arts, je vrienden en eventuele collega's zullen voor jou in de eerstkomende periode een heel grote steun zijn.  Vergeet niet, zij zijn net zoals jij, echt begaan met dit wondermooie moment in je leven.

Het ligt niet in onze bedoeling om dit onderwerp echt medisch of volledig uit te diepen, want daarvoor zijn wij niet voldoende onderlegd en bestaan er specifieke informatiebronnen.  Wij  willen u enkel via deze pagina's helpen voorbereiden op dat mooie moment en ons steentje bijdragen, zodat uw zwangerschap vlekkeloos kan verlopen, zowel voor u, als voor uw kindje.
 

 
   

Kinderen

copyright WorldwideBase 2005-2009