header_science

Totaal bezoekers:
Totaal pagevieuws:
Online bezoekers:
 
 
 
   


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

 

De Boezem

 

Vrouwen op het net klik hier

 
De ene boezem is de andere niet!

Bij onze noorderburen kon men in diverse lingeriewinkels een bh-cursus volgen. Daar is behoefte aan: vele dames hebben weinig zicht op de zaak; en kunnen best een (verklarend) steuntje gebruiken. Volgens een woordvoerster van de lingeriebranche mogen mannen hun partner daarbij wel eens vergezellen, ten einde ook één en ander omtrent deze dilicate materie op te steken. Vaak zijn ze immers complete amateurs op het terrein. Ten gerieve van zijn lezers luisterde Base4web aandachtig mee.

Van boezems kan hetzelfde gezegd worden als van vrouwen: geen twee zijn identiek. Vandaar dat iedere vrouw nood heeft aan een heel eigen bh. Eén die haar bij haar past, die haar op de juiste plaatsen steun geeft én ook makkelijk zit. Het éérste gebod luidt dus: ken je exacte maaat van het moment. Die blijft namelijk niet je hele leven hetzelfde. " Het kan zijn dat je weer bent gaan sporten of dat je zwanger bent geweest. Dat heeft allemaal invloed op je maat. Deze bestaat, zoals bekend, uit een cijfer en een letter. Maar daarmee ben je er nog lang niet uit: passen is de boodschap. De pasvorm kan immers verschillen. Borsten accentueren doe je niet met een te kleine bh. Je hebt daarvoor beugels, voorgevormde en -gevulde cups ter beschikking. Of je gaat voor de push-up". Zo win je makkelijk twee maten.

Ben je van nature al goed bedeeld, dan is een steungevende bh een must. Die steun wordt geleverd door de gebruikte stof, de cupvorm en de zij-, rug- en schouderbandjes. Met een "minimizer" kan je de boezem desgewenst een maatje kleiner laten lijken.

Ook het onderhoud van de bh is belangrijk: om lingerie lang mooi te houden, draag je hem best niet langer dan twee dagen. Dan dient hij gewassen te worden met een zacht wasmiddel. Zo blijft hij beter zijn vorm behouden.

Een toemaatje!

Nogal wat mannen zijn eerder op zoek naar bruikbare tips om een bh te openen zonder het klassiek geklungel met de haakjes. Ziehier, meneer, een handleiding die we aantroffen op het internet: leg je hand plat op de rug van je partner. Plaats de top van je duim links naast de haakjes. Krom je wijvinger tot het middelste kootje ervan rechts naast de haakjes uitkomt. Schuif nu onder lichte druk je wijsvinger schuin omhoog over de duim. Als het goed is, opent de bh. Ook hetzelfde geldt, aldus de tipgever, de gouden regel: oefening baart kunst.

Gino
 

 

Vrouwen op het net klik hier

 

Footer worldwidebaseuw eigen startpagina


© copyright WorldwideBase 2005-2009