header_science

Totaal bezoekers:
Totaal pagevieuws:
Online bezoekers:
 
 
 
   


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

 

Lingerie

 

Vrouwen op het net klik hier

 
leuk om te dragen en cadeau te geven.

Lingerie:
Lingerie dragen is heel persoonlijk. Toch kan het een heel geschikt cadeau zijn om te geven. Bijvoorbeeld aan je moeder op moederdag. Kitty Niels, hoofd van de stylingafdeling van Hunkemöller geeft advies:

Wat zijn de trends op het gebied van lingerie deze zomer?

De nadruk voor deze zomer ligt bij kleur!
Subtiele zachte pasteltinten als rose, licht blauw en lila zijn groot aanwezig. Mooi voor romantisch kant, maar ook in gladde materialen als microfiber een modieus item. Ook voor actuele nachtmode als bijvoorbeeld een romantisch nachthemd met kleine bloemetjes of de combinatie van een gestreepte katoenen pantalon met een uni T-shirt. Daarnaast zien we ook heel fel gekleurde lingerie. Comfortabele katoenen beugel bh's met verschillende slips in felle kleurtjes. Heel vrolijk en modieus!

Naast de vertrouwde push-up, zijn er inmiddels ook de air en aqua bra die wat extra's voor je doen!

Hoe gaat de vrouw om met lingerie in vergelijking met andere nationaliteiten?

De Nederlandse vrouw geeft steeds meer aandacht aan ondermode. Nog steeds wordt er ten zuiden van ons, bijvoorbeeld in Frankrijk maar ook in België, veel meer aandacht en geld besteed aan lingerie. Maar de jongere vrouw weet modieuze en goed zittende lingerie steeds meer te waarderen!

Waar moet je op letten als je een lingeriesetje aan iemand cadeau wilt geven?

Als je lingerie cadeau wilt geven moet je goed rekening houden met de persoonlijkheid en stijl van die persoon. De keuze tussen een romantisch kanten setje of een mooi gladde micro bh en string is heel persoonlijk.

Wat is de meest gemaakte fout bij het aanschaffen van lingerie?

Meer dan de helft van de vrouwen draagt een verkeerde maat bh. Het is uiterst belangrijk je goed te laten adviseren in de winkel. Het winkelpersoneel wordt speciaal opgeleid om de juiste adviezen te geven. Goed passende lingerie is de start van een mooie outfit!
 

 

Vrouwen op het net klik hier

 

Footer worldwidebaseuw eigen startpagina


© copyright WorldwideBase 2005-2009