header_science

Totaal bezoekers:
Totaal pagevieuws:
Online bezoekers:
 
 
 
   


 maak van deze website uw startpagina !

WorldwideBase
Alle wwbase pagina's

 

De piramides in China

 

Egypte FORUM De Egypte pagina ...klik hier

 

De piramides die in alle stilte wachten kun je vinden in Qin Chuan. Vreemd dat je deze piramides niet op de schoolbanken bent tegengekomen. Er zijn er namelijk meer dan honderd en de grootste daarvan is meteen ook de grootste piramide van de wereld! Qin Chuan is een Chinese vlakte. Veel piramides zijn beschadigd door erosie, en door hun zachtere ondergrond zijn delen van de gevaartes geëffend, onder meer door de landbouw want de grond was uiterst vruchtbaar.

Piramides bij de vleet…

De Chinese piramiden zijn minder bekend, misschien door de afstandelijkheid van het land. Ik heb wat rondgespeurd en kwam maar weinig fotomateriaal tegen op het internet. De hoogste van de Chinese piramiden is 294 meter. Het dubbel van de piramide van Cheops en het vierdubbele van de Maya's. Men noemt deze piramide ´De witte piramide´De andere piramides, ook geen kleine jongens, zijn zo'n 25 tot 100 meter hoog. De Chinese Piramides staan ten Noorden van de stad Hsj-king. De eerste foto werd in 1947 gemaakt door een Amerikaanse piloot. Dat is de foto hierboven. Deze piramides zijn van klei en aarde gemaakt. De eerste informatie die we in het westen kregen over deze piramides was afkomstig van een duo Australische handelaren. In 1912 waren de twee voor hun werk in Qin Chuan en merkten ze de vele sculpturen op die over het landschap bezaaid lagen. Hun nieuwsgierigheid bracht hun hun naar een boedistisch klooster in Qin Chuan waar zij met de "abt" spraken. De abt kon de australiërs weinig vertellen. Wel wist de goede man dat de piramides vermeld staan in 5,000 jaar oude kloostergeschriften. Daarin werden de piramides betiteld als 'heel oud'...

De handelaren speurden verder naar de afkomst van de piramides en hoorden dat de die afkomstig waren uit de tijd van de Oude Keizers. Die Oude Keizers beweerden dat ze zonen waren van Goden en dat ze waren gekomen in glimmende vliegende draken. Toen al vertelde men aan de handelaren dat de piramides waren gebouwd door buitenaarde wezens, die er geelachtig uitzagen en een tenger lijf hadden. Hun hoofden waren te groot in verhouding tot hun lichaam...

Het kip, het ei of de Chinezen?

De Chinese piramiden zijn geen toeristische trekpleiser, dat mogen ze niet van de overheid. Een tijd geleden werden ze bezaaid zodat ze over een kwart eeuw niet meer te zien zullen zijn. Over enkele jaren zijn de piramides in China dus gewone heuvels met bomen en planten. Vlakbij de witte piramide heerst een doorgangsverbod. Dat is namelijk de plaats die de Chinese overheid heeft uitgekozen voor hun ruimtevaartprogramma. Het wordt bestempeld als de Area 51 van China.

De Duitse auteur/onderzoeker Hartwig Hausdorf beweert dat er nabij de piramides een UFO-crash is geweest. Hij noemt de crash: 'de Chinese Roswell', refererend naar de vermeende UFO-crash op 4 juli 1947 te Roswell, Amerika. Er zijn vele granieten graven gevonden met groothoofdige wezens. Onze universumbroeders meten van kin tot tenen gemiddeld anderhalve meter en hielden van beitelen. Dat bewijzen de vele hiëroglyfen die teruggevonden zijn bij de graven. Andere bronnen spreken dan weer van een oud ras Kelten of Hongaren. Het is opmerkelijk dat men hiertussen twijfelt, want als ik me niet vergis hadden Kelten geen ongeproportioneerde hoofden. Nabij de witte piramide is een oude stad gevonden, geheel gebeiteld op een hellende wand van een heuvel. Het leek alsof de vormen gesneden waren met een laser, zo perfect waren ze. Er schijnen foto's van te bestaan, maar die heb ik nog niet op internet gezien. Wat de vondst ook moge betekenen, duidelijk is dat de geschiedenisboeken verre van compleet zijn.

Ook de chinezen zagen sterretjes…

Net zoals de piramides in Gizeh staan de piramides in China volgens de sterren in de gordel van het sterrenbeeld Orion. De grootste piramide is de witte piramide. Dat wil zeggen dat de bouwers op de hoogte waren van de sterren en hun stand. Kelten noch Hongaren hadden een kennis van dit hoogstaand niveau. En net zoals in Egypte zijn deze piramides niet snel nagemaakt en van een grote precisie.
Onlangs zijn er er overigens ook piramide waargenomen op de bodem van de oceaan, vlakbij een klein Japans eiland. Een duiker zag een piramide van 18 meter hoog en die zou slechts 6 meter onder het wateroppervlak liggen.

Wie daar iets meer van weet mag het mij mailen... wwbase@pandora.be
 

 

De Egypte pagina ...klik hier

 

Footer worldwidebaseuw eigen startpagina


© copyright WorldwideBase 2005-2009