Cyberlove

 

Vrouwen op het net klik hier

 
Ontmoetingen langs de elektronische snelweg
 
Met de komst van Internet is de vrijgezellenwereld drastisch veranderd. Contact zoeken en maken kan nu veilig vanuit je eigen huis. Voor mensen die zich minder op hun gemak voelen bij ´face-to-face` contact kan dit heel juist heel prettig zijn. Eerst rustig met elkaar mailen, wat foto´s zien en pas wanneer je er allebei klaar voor bent een echte afspraak maken. Deze anonimiteit heeft ook zijn nadelen, je moet immers van anderen maar geloven dat ze de juiste gegevens verstrekken.
 
Tips om teleurstellingen te voorkomen:
  • Kies niet automatisch voor een gratis abonnement op een contactsite. Kosten helpen immers ook om grapjassen buiten de deur te houden.
  • Wees niet te zuinig in het omschrijven van je wensen. Het matchen van kandidaten gebeurt vaak via een computerprogramma dat trefwoorden vergelijkt. Denk dus goed na over je advertentietekst.
  • Wees voorzichtig met het verstrekken van privé gegevens. Vooral de combinatie van gegevens kan kwaadwillende personen op het spoor brengen. Bijv. Alleen je voornaam melden en de regio waar je woont, niet achternaam en woonplaats.
  • Aan het e-mail adres van je werk is vaak de bedrijfsnaam af te leiden. Als iemand je naam of je functie weet, hoeven ze alleen maar het bedrijf te bellen en ze worden naar je doorgeschakeld.
  • Neem rustig de tijd om te corresponderen voordat je iemand in levende lijve ontmoet. Als je hier bovendien vanaf de eerste mail duidelijk over bent krijgt de ander niet het gevoel `aan het lijntje te worden gehouden´.

Nu klinkt het na deze tips misschien allemaal erg gevaarlijk, maar als je je gezonde verstand gebruikt is er niets aan de hand. Er zijn al zoveel hele romantische relaties ontstaan via Internet. Dat maakt het toch de moeite en de spanning waard!

Gino

 

Vrouwen op het net klik hier