Hippe Huwelijken

 

Vrouwen op het net klik hier

 
Je trouwdag wordt vaak de mooiste dag van je leven genoemd. Maar voor je kunt genieten valt er eerst heel wat te regelen. Wat te denken van ringen, kleding, gasten, receptie, feest, muziek, vervoer, huwelijksnacht, huwelijksreis? Je kunt kiezen voor een klassiek huwelijk. Maar een hip huwelijk is ook leuk! Base4web geeft je enkele tips om op een originele manier in het huwelijksbootje te treden.

Wil je met me trouwen?

Het aanzoek: daar begint het allemaal mee. Je kunt natuurlijk wachten tot je geliefde voor je op de knieŽn gaat, maar het is helemaal niet meer zo gek om als vrouw zijnde een huwelijksaanzoek te doen. Tegenwoordig kun je van alles regelen om je geliefde op een originele manier te vragen. Springend vanuit een vliegtuig, diareclame in de bioscoop of een reclamevliegtuigje zijn maar enkele voorbeelden. Wat het altijd goed zal doen is de wens van je partner vervullen of iets doen wat je altijd afgezworen hebt.

De voorbereidingen
Je kunt zelf je uitnodigingskaartjes maken. Bijvoorbeeld met een foto erop. Je kunt ook een mini-puzzel maken (te koop bij boekhandels). Het gastenboek is een gewild object om iets creatiefs mee te doen. Zo kun je een (wc)deur neerzetten en daar je gasten op laten schrijven of een videocamera installeren.

De Huwelijksdag

Waar wil je trouwen? Zeg het maar! Bijna alles is tegenwoordig mogelijk. Op internet kun je veel originele locaties vinden zoals boten, kastelen, kloosters en landgoederen. In het Amsterdamse stadsdeel zuid kun je 24 uur per dag trouwen. Een goede band is ook een must. Op internet vind je snel een band naar wens.  Wil je een origineel vervoersmiddel? Denk dan eens aan een bakfiets, een motor met zijspan, koets of kameel. Trouwen in het buitenland is een grote trend. Houdt er wel rekening mee dat er veel geregel bij komt kijken. Maar trouwen op het mooiste plekje op aarde is het allemaal dubbel en dwars waard!

Na de bruiloft

De huwelijksnacht moet onvergetelijk worden. Wat dacht je van een vuurtoren? Een caravan of tentje behoren ook tot de mogelijkheden. Originele bedankjes zijn bedrukte onderzetters, gelukskoekjes, champagneglazen of een cd met de favoriete nummers van het bruidpaar. Veel trouwsites bieden de mogelijkheid om jouw eigen trouwsite te maken. Zo kun je iedereen mee laten genieten van je trouwdag.

 

 

Vrouwen op het net klik hier