Tongzoenen

 

Vrouwen op het net klik hier Nieuwe layout wwbase bekijk het hier al vast

 
Tongzoenen is waarschijnlijk de meest spannende en sensuele manieren om te kussen. De Engelsen noemen het sinds 1923 snerend French kissing omdat ze de Fransen teveel bezig vonden met seks. Ieder kust natuurlijk op zijn eigen manier, maar er zijn zeker wel wat tips te geven. base4web waagt een poging.

Wat moet je nu met je tong?

Durf elkaar te ontdekken. Neem vooral de tijd. Begin bijvoorbeeld met de tong van je partner. Lik hem, zuig er op. Rol jouw tong er omheen. Voor de gein kun je je partner ook uitdagen in een spelletje tongworstelen. Ben je al iets vertrouwder met elkaar, plaag de ander dan eens door zachtjes op zijn of haar tong te bijten.

Voel je je zeker van je zaak ga dan verder met je ontdekkingstocht door het verhemelte te strelen met je tong. Ook de binnenkant van de wangen en de tanden kunnen erg gevoelig zijn voor aanraking.

Doe het rustig aan

Neem af en toe een korte pauze, en richt je op iets anders. Als je te lang tongzoent, wordt de mond iets minder gevoelig en je tong moe. Gebruik de pauze voor het bepalen van een volgende strategie. Let er ook op dat je je tong niet te snel beweegt. Dit maakt de ander snel onrustig en biedt geen mogelijkheden tot reageren. Je zoent uiteindelijk met zijn tweeŽn. Laat het tongzoenen een samenspel zijn waarbij je om de beurt de passieve en actieve rol afwisselt.

Een lekker smaakje

Het lijkt vanzelfsprekend, maar iedereen heeft wel een ervaring te zoenen met iemand die niet lekker smaakt of ruikt. Dit kan een enorme afknapper zijn. Zorg voor een frisse adem!  Je kunt je partner natuurlijk ook verrassen met een smaak. Vooral zoete smaken als chocola, vanille en aardbeien kunnen heerlijk zijn tijdens lange passionele zoenen. Het kan ook erg lekker zijn om snoep, fruit of ijsblokjes aan elkaar door te geven tijdens een zoen.

Gino
Nieuwe layout wwbase bekijk het hier al vast

 

Vrouwen op het net klik hier